Széchenyi 2020

Ingatlan ügyintézés

Értékesítés, bérbeadás

Ki, vagy el szeretné adni lakását? Mi segítünk! 5 éves értékesítési tapasztalattal, és számos ingatlanközvetítői együttműködéssel rendelkezünk. Kapcsolatban állunk az összes jelentős irodával, így garantáltan megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb és leggazdaságosabb megoldást a lehető leggyorsabban!

Ingatlan üzemeltetés

Legyen szó akár hosszútávú kiadásról vagy rövidtávú üzemeltetésről (például Airbnb), levesszük az Ön válláról a terhet. Ellenőrizzük, menedzseljük, sőt szükség esetén renováljuk is ingatlanát a lehető leggyorsabban, hogy minél kisebb legyen profit kiesés, ön pedig minél gyorsabban hasznot hajthasson bérbeadásra kínált lakásából, házából.

Ügyvédi háttér

5 éve ugyanazzal az ügyvédi irodával vagyunk kapcsolatban. Ebben az irodában csak és kizárólag ingatlan adásvételi szerződések készítésével foglalkoznak, így garantálni tudjuk, hogy kollégáink mindig naprakészek az új változásokkal, törvényekkel, törvénymódosításokkal kapcsolatban.

Energetikai tanúsítvány

Minden adásvétel elmaradhatatlan része az energetikai tanúsítvány kiállítása. Partnerünk 48 órán belül vállalja a dokumentum elkészítését, sürgős esetben akár még aznapra is vállajuk.

Közművek átírása

A lakásvásárlással, -bérléssel vagy -kiadással járó adminisztráció egyik legfontosabb, elmaradhatatlan eleme a közművek szabályos átíratása. Ha nincs ideje a kisebb adminisztrációs feladatokra vagy nem szeretne bajlódni az átírásokkal, akkor meghatalmazással vállaljuk közműveinek átírását.

Lakásfotózás

Ha ki- vagy el szeretné adni lakását, szüksége lehet rá, hogy a lehető legjobb fényképekkel hirdethesse meg azt, hogy minél meggyőzőbb legyen hirdetése. Ha ilyen, vagy bármilyen más célból profi fotókat szeretne készíttetni lakásáról, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Teljes körű felújítást szeretnél? Szeretnéd ingatlanod tisztasági festését? Keress meg minket, hogy Téged is üdvözölhessük elégedett ügyfeleink között!

Budapesti irodánk 

Kisújszállási telephelyünk

Szeretnél velünk dolgozni?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb felvesszük velük a kapcsolatot.

Kapcsolat

Széchenyi 2020