Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

A Dobák Design Kft. a főtevékenységéhez (festés, lakásfelújítás) kapcsolódó szakipari új technológiai szakipari eszközök és új IT eszközök beszerzését valósítja meg. Többek között ipari minőségű porszívó, festékszóró, glettszóró és levegőmentes glettszóró kerül beszerzésre, valamint két olyan guruló állvány, melyek lehetőséget biztosítanak nagyobb épületek, csarnokok festésére és glettelésére, felújítására is. Ezzel új potenciális piacokat nyitva meg a vállalkozás előtt. Beszerzésre kerül továbbá 4 db új IT eszköz is (2 db Apple MacBook Pro, valamint 2 db Apple iPad), melyek a vállalkozás azon célját támogatják, hogy a munkafolyamatok végeztével a munkavállalók azonnal rögzíteni tudják a munkaidejük alatt elvégzett munkafolyamatokat, támogassák a vállalkozást az online nyilvántartások (pl.: építési e-napló) töltésében, a beszerzési folyamatok lebonyolításában. Mivel a vállalkozás kezdetektől kezdve Apple termékeket használ a vállalkozás ügyeinek intézéséhez, így a megfelelő szinkronizáció és a tökéletes együttműködés biztosítása miatt, most is ilyen termékek beszerzését tervezi.

A fejlesztés a Kft. növekedését támogatja, versenyképességét javítja. A projekt keretében foglalt eszközök beszerzését követően a munkavállalók egyrészt hatékonyabban, gyorsabban, nagyobb termelékenységgel tudják majd folytatni a tevékenységüket. Másrészt pedig a hatékonyabb, kényelmesebb eszközök alkalmazása csökkenti a munkavállalókra háruló fizikai igénybevételt. Ennek köszönhetően a vállalkozás vonzó marad a meglévő, tapasztalt munkavállalók számára és az új szakképzett munkavállalók számára is jobb feltételeket biztosít, így nagyobb eséllyel választják a Dobák Design Kft-t, ha az építőiparban szeretnének elhelyezkedni.

Ezeknek a feltételeknek köszönhetően és mivel rövid határidővel tudjuk a munkáinkat vállalni, kedvezőbb árat tudunk majd biztosítani, ami támogatja az éves szinten 20%-os árbevétel növekedés, mely cégünk fő célja a munkavállalók megtartásán túl. A technológiai fejlesztés tehát vállalkozásunk szerint a sarokköve a fenntartható és folyamatos növekedésnek, a versenyképességünk fokozásához. A beszerzésre kerülő eszközök rendszerben működnek. Az információtechnológiai eszközök lehetővé teszik a különböző tervek bemutatását a munkaterületen (3D tervrajzok bemutatása, ügyfél tud dönteni a különböző változatok között). Az állványokkal a magasabb belterületű épületekben történő munkavégzést is el tudjuk végezni. A glettszóróknak köszönhetően gyorsan és hatékonyabb, kevesebb anyagveszteséggel tudjuk a felületi egyenletlenségeket síkba hozni. Majd a festőgéppel a felület színre fújása is megoldott lesz. Az ipari páramentesítőnek köszönhetően pedig a munkafolyamatok között lecsökken a várakozási idő, majd az ipari porszívónak köszönhetően a területet a munkavédelmi előírásoknak megfelelően tudjuk átadni, rendezett tiszta módon. A beszerzésre kerülő eszközök tehát egy olyan modern kapacitásnövelő beruházást valósítanak meg, mely által éves szinten akár 20-30 százalékkal is nőni fog árbevételünk, hiszen ugyan annyi időráfordítás alatt több munkafolyamatot tudunk elvégezni.

Kedvezményezett neve:

Dobák Design Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

Új technológiai eszközök beszerzése a Dobák Design Kft.-nél

versenyképesség növelése céljából

Szerződött támogatás összege:

9 201 274 Ft

A támogatás mértéke:

70 %

A projekt befejezési dátuma:

2022. 10. 27.

A projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.9-20-2021-01541

 

Szeretnél velünk dolgozni?

Teljes körű lakásfelújítást szeretnél? Vagy csak tisztasági festésre van szükséged? Mi segítünk! Keress meg minket, hogy Téged is üdvözölhessük elégedett ügyfeleink között!

Széchenyi 2020