Széchenyi 2020

Széchenyi 2020 ESZA

A fejlesztés keretében 7 fő új munkavállaló foglalkoztatása valósult meg. A kiválasztás során előnyben részesítettük a szakképzettséggel rendelkező 25 év alatti munkavállalókat, a régiónkban a fiatalok körében jellemző elvándorlás ellen való fellépés jegyében. A jelen projekt keretében 1 fő adminisztrátor munkavállalóval, valamint 1 fő operátorral/beszerzővel bővítettük meglévő munkavállalóink körét. Az ő feladatuk a beszerzések intézése, a beérkező érdeklődések kezelése, valamint az árajánlatok kibocsátása és az adminisztratív feladatok ellátása. Ezen túl 5 festő foglalkoztatására került sor vállalási kapacitásának növelése érdekében. Minden esetben bruttó 309 ezer Ft havi fizetést nyújtunk az új munkavállalónknak, mellyel vonzó vállalkozássá kívántunk válni a munkavállalók számára, miközben kapacitásunk és működésünk hatásfoka 20-30%-kal tudott emelkedni az új munkavállalóknak köszönhetően.

Jelen támogatási kérelem beküldését megelőző 2 évben folyamatosan fejlesztettünk munkavállalóink körét és technológiai eszközök rendelkezésünkre állását. Egyik legnagyobb beruházásunkat a GINOP-1.2.9 projekt keretében megvalósítottuk. Ebben a konstrukcióban olyan modern, innovatív technológiai eszközök beszerzése történt, melynek köszönhetően a munkavállalóink fizikai terheinek csökkentése mellett kiemelt módon bővítettük tárgyi kapacitásainkat, az egységnyi idő alatt elvégezhető munkafolyamatok számát. Beszereztünk többek között festékszórókat, guruló állványokat, hidraulikus innovatív glettszórót, ipari mobil páramentesítőt és vonallézert, továbbá új számítástechnikai eszközöket (MacBook-ok, iPadek) is. Az eszközbeszerzési projekt eredményeit a jelen kapacitásbővítő pályázat keretében bővült munkavállalói létszám is hasznosítani fogja, így a két pályázati projekt egymással összefügg, egymás és a vállalkozás gazdálkodási eredményeit multiplikatívan erősítik.

Kedvezményezett neve:

Dobák Design Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

Dobák Design Kft. kapacitásainak bővítése munkahelyteremtéssel

Szerződött támogatás összege:

26 981 262 Ft

A támogatás mértéke:

100 %

A projekt befejezési dátuma:

2022.11.29.

Támogatási kérelem azonosító:

3314779976

 

Szeretnél velünk dolgozni?

Teljes körű lakásfelújítást szeretnél? Vagy csak tisztasági festésre van szükséged? Mi segítünk! Keress meg minket, hogy Téged is üdvözölhessük elégedett ügyfeleink között!

Széchenyi 2020