Széchenyi 2020

Lakásfelújítás

Generálkivitelezés

Vállalkozásunk viszont nem csak lakásokkal foglalkozik! Lépcsőházak festését és kisebb renoválási munkáit is vállaljuk, és az irodaházi átalakítások, bútortervezés-, beszerzés- és beépítés sem jelent problémát cégünknek. Bármilyen kérése vagy kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Teljes lakásfelújítás

Cégünk lakások teljes vagy akár részleges felújítását vállalja. Szolgáltatásunk 360 fokos, vagyis akár a tervezéstől a kulcsátadásig minden egyes kivitelezési feladatot elvállalunk és megcsinálunk garanciával. Szolgáltatás korlátozott, egy évben maximum 10 lakást újítunk föl, így amennyiben szeretne minden feladatot egy igazán profi csapattal elvégezni, úgy ne habozzon, hívjon minket!

Exkluzív

Festés, glettelés

Semmilyen festéssel kapcsolatos munka nem jelenthet problémát tapasztalt szakembereinknek számára. Forduljon hozzánk, akár csak tisztasági festésre, akár a falak felületi hibáinak a javítására van szüksége! Minden munkánknál a legoptimálisabb takarási és maszkolási technikákkal dolgozunk, hogy a lehető legkevesebb takarítással járjon a festés.

Tapétázás

Az elmúlt években nagy gyakorlatot szereztünk minőségi vinyl tapéták felrakásában. Legtöbbet Wall&Deco, LondonArt és Skinwall márkájú tapétákkal dolgoztunk. Szolgáltatásunk ebben az esetben is teljes körű, Önnek elég csak partnerünknél kiválasztania a tapétát, mi megrendeljük és fel is helyezzük azt!

Villanyszerelés

Ha nem csak a külsőre ad, hanem a praktikusság és a funkcionalitás is fontos önnek, akkor minden bizonnyal érdekelhetik villanyszerelési szolgáltatásaink is. Akár egy lámpa cseréjétől egészen egy lakás teljes villanyhálózatának kiépítésig mindent vállalunk. Ha rejtett világítást szeretne, vagy egy igazán divatos LED szalagot tetetne fel, akkor is számíthat ránk, valamint mozgásérzékelős világítások kiépítésében is profik vagyunk!

Gipszkartonos munkák

Válaszfalak és álmennyezetek építésében is nagy tapasztalatunk van. Vállaljuk továbbá dobozolások, rejtett világítások kiépítését, strangok eltakarását és WC-tartályok dobozolását is.

Víz-gáz és fűtés szerelés

A víz-gáz és fűtés beszerelés terén is A-tól Z-ig vállalunk mindent! Készítünk gáztervet, vállaljuk kiépített gázrendszerek minőségellenőrzését, valamint az engedélyek ügyintézése és beszerzése sem jelent akadályt számunkra. Ezt a szolgáltatást jelenleg csak a komplett felújítások esetén vállaljuk.

Kéménybélelés

Tapasztalt kollégáink segítségével az új fűtésrendszerekhez szükséges kéménybélelését is könnyen és gyorsan intézzük. Megszerezzük a Főkétüsz engedélyt és természetesen a régebbi kémények minőségellenőrzését is megcsináljuk!

Esztrich, aljzatbetonozás

Az adott célnak megfelelő aljzat kialakításához szükséges betonozási munkákat mindig a legnagyobb profizmussal végezzük a legkorszerűbb technológiával, betonpumpa segítségével.

Klímatelepítés

Teljes klímarendszerek telepítését is vállaljuk partnerünk segítségével. Minden esetben a legminőségibb megoldást igyekszünk választani, így kizárólag Daikin vagy Gree márkájú berendezéseket telepítünk.

Meleg- és hidegburkolás

Melegburkolatok terén is hatalmas tapasztalata van kollegáinknak, így nem jelent nekik problémát laminált padló, vinyl padló, svédpadló, vagy szalagparketta lerakása sem. Természetesen mindezt a legszakszerűbb módon. Az új padlófelület kiépítése mellett vállaljuk még régi parketták csiszolását, lakkozását is. Hidegburkolás terén a gres lapoktól kezdve az extra nagy méretű 1,5mx3m vékony (6mm) lapokig képesek vagyunk mindenféle igény kielégítésére, azonban ezt a szolgáltatásunkat egyelőre csak komplett felújítások esetén vállaljuk!

Statikai szakvélemény

Nagyobb átalakítások és felújítások során bizonyos esetekben előfordulhat, hogy szükség jelentkezik statikai szakvélemény beszerzésére. Ennek elintézését csapatunk szintén vállalja!

Anyagbeszerzés, költöztetés, takarítás

Legyen szó akár a felújításhoz szükséges anyagok helyszínre szállításáról, akár költöztetésről nyugodt szívvel kereshet minket, hiszen partnerünk remek áron, maximális profizmussal és pontossággal áll a rendelkezésére! Továbbá partnerünk többéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a legkülönbözőbb épületekben, a legkülönbözőbb szituációk után történő takarítás terén! Legyen szó akár felújítás utáni takarításról vagy rendszeres, lakásban történő, vagy irodai takarításról, tapasztalt kollégáinknak egyik sem jelenthet problémát.

Munkafolyamat

01

Megkeresés

Töltsd ki az űrlapot vagy írj egy emailt a számunkra és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

02

Felmérés

Előre egyezetett időpontban díjmentes felmérés során átbeszéljük az igényeidet.

03

Ajánlatadás

Elkészítjük az ajánlatunkat számodra, amely részletesen tartalmaz minden munkafolyamatot.

04

Szerződéskötés

Elfogadott ajánlat után a jogszabályoknak megfelelően szerződést kötünk.

05

Munkakezdés

A szerződésben megállapodott időpontban elkezdjük a munkát.

Dizájn_lépcsők_Dobák_Home_Studio

Kapcsolat

Teljes körű felújítást szeretnél? Szeretnéd ingatlanod tisztasági festését? Keress meg minket, hogy Téged is üdvözölhessük elégedett ügyfeleink között!

Budapesti irodánk 

Kisújszállási telephelyünk

Szeretnél velünk dolgozni?

Töltsd ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb felvesszük velük a kapcsolatot.

Kapcsolat

Széchenyi 2020